Smaragdhof 8, Almere, 036 844 6928  info@ortyz.nl  Vandaag leren is morgen proberen!

Locatie

Uitstekend verzorgd

De trainingen van Ortyz worden gegeven op een uitstekende, centraal gelegen, leslocatie in Utrecht, en zijn altijd inclusief catering en cursusmateriaal! 

U kunt dus niets vergeten… want u hoeft niets mee te nemen. Dat is nog eens relaxed! Bij een workshop is er onbeperkt koffie/thee/water, een assortiment luxe koffiekoekjes en mints. Bij een 1 daags training geniet u daarnaast van een flesje frisdrank, vruchtensap of mineraalwater en een uitgebreide lunch en/of diner. U heeft daarbij vrije keus uit het zeer ruime aanbod van het zelfbedieningsrestaurant van de locatie. De lokalen zijn uiteraard modern, schoon en goed geventileerd.

De leslocatie in Utrecht ligt aan één van de grotere invalswegen van de stad schuin tegenover de Jaarbeurs. Door de centrale ligging van Utrecht en de goede verbinding met het openbaar vervoer is deze locatie uitermate geschikt voor onze trainingen waarbij de deelnemers uit het gehele land afkomstig zijn. 

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: vanaf het Centraal Station is het ongeveer 10 minuutjes lopen. U kunt echter ook met de auto naar Utrecht komen. Bij de leslocatie is slechts een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen. Daarbij geldt vol = vol. Voor mindervalide gasten kunnen wij op uw verzoek bij de leslocatie een gratis parkeerplek reserveren. Wij attenderen u ook graag op de mogelijkheid van parkeren bij P+R Westraven. Gelegen direct aan de A12, met voldoende overdekte parkeergelegenheid. En met de sneltram bent u in 10 minuten bij de locatie. Dit alles voor slechts € 5,00. Verder bieden de parkeerterreinen van de Jaarbeurs ook volop parkeergelegenheid op loopafstand van de leslocatie (P1 ligt direct aan overzijde van de weg waar de leslocatie is gevestigd, slechts 2 minuten lopen). Op de terreinen van de Jaarbeurs is een uitrijkaart te verkrijgen voor een dagtarief van €12,- (of €3,- per uur).

Let op: we raden u af om in de straten rondom de leslocatie uw auto te parkeren omdat dit erg kostbaar is (zo’n € 25,00 per dag). Natuurlijk ontvangt u kort voor aanvang van de training uitgebreide route- en parkeerinformatie van ons!