Smaragdhof 8, Almere, 036 844 6928  info@ortyz.nl  Vandaag leren is morgen proberen!

Over Ortyz

Ortyz verzorgt al ruim 9 jaar praktijk- en doelgerichte trainingen voor leraren, intern begeleiders en remedial teachers in het Primair Onderwijs. Wij bieden een breed scala aan trainingen op onze vaste locatie in Utrecht - of desgewenst op uw eigen locatie. Ook voor maatwerktrainingen kunt u bij ons terecht.

Visie op scholing
De trainingen zijn altijd praktijkgericht, dus ‘wat u vandaag leert is morgen toepasbaar’. Bij alle trainingen dient uw eigen onderwijspraktijk als vertrekpunt. Zo is er bijvoorbeeld gelegenheid om een casus in te brengen of uw eigen (school)situatie te analyseren.

Onze trainers
Ortyz werkt alleen met trainers die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. De meesten hebben jarenlang ervaring als trainer en komen uit de praktijk.

Groepsgrootte
Ons streefdoel is om leerkrachten op een zo plezierig en efficiënt mogelijke manier te trainen. Wij garanderen dat er voldoende interactiemogelijkheden zijn tussen u en de trainer maar ook tussen de deelnemers onderling. Dit bewerkstelligen wij o.a. door het beperken van de groepsgrootte.

Ortyz op de vaste locatie
Bijna alle trainingen worden, op vaste data, op onze uitstekende leslocatie in Utrecht aangeboden. De lesruimtes zijn ruim en goed geventileerd. De locatie is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Koffie/thee, lunch of diner zijn bij de prijs inbegrepen. Dat geldt, tenzij anders vermeld, ook voor het benodigde cursusmateriaal.

Ortyz op uw locatie
Teamtrainingen zijn de meest effectieve vorm van nascholing. Ze zorgen voor draagvlak en een doorgaande lijn binnen de school. Uw eigen locatie is meestal ook lekker dichtbij en bovendien is het trainen van het hele team in verhouding voordeliger dan individuele nascholing.

Wij verzorgen alle trainingen in onze brochure desgewenst op uw locatie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw eigen school, maar ook andere locaties zijn mogelijk. U regelt de locatie en eventueel de audiovisuele apparatuur, wij zorgen voor een inspirerende, praktijk- en doelgerichte training.